Wij bieden verschillende opleidingen aan

Wij bieden ochtendsessies aan voor eerstelijnsdeskundigen. Verschillende werk gerelateerde thema’s worden hierin naar voor gebracht. Deze zijn een groot succes.

Wij verzorgen ook specifieke opleidingen op maat voor uw teams. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons om samen een thema uit te werken.

Reza Kazemzadeh geeft elk jaar een eendaagse cursus over het thema ‘ouderschap in ballingschap’.

“Ouderschap in ballingschap en het krijgen van psychosociale steun: van crisis naar verandering”

Deze opleiding wil meer inzicht geven in onze opvattingen over interculturaliteit en omgang met het immigratie- en vluchtelingenprobleem. Hierbij wordt rekening gehouden met de ervaringen van de deelnemers.  Ook wordt gebruik gemaakt van systemische en antropologische benaderingen.

De opleiding helpt u om een beter inzicht te krijgen in het verschijnsel “crisis”. De crisis houdt verband met de deculturalisatie van de vluchtelingen alsook met de veranderingen dat de crisis teweegbrengt in het gezin. In de opleiding worden strategieën aangereikt om uit deze crisis te geraken.

Voor wie

Voor deskundigen in de psycho-medische-sociale sector die in de eerstelijnszorg met vluchtelingen werken.

Door wie?

De opleiding wordt verzorgd door

Reza Kazemzadeh, psycholoog, gezinspsychotherapeut en directeur van Exil, en Maria Gladys Busse, psycholoog en gezinspsychotherapeut.

Praktische informatie

info@exil.be – 02/534.53.30

Met uw toestemming willen wij zogenaamde “cookies” gebruiken om inzicht te krijgen in de manier waarop gebruikers met onze website omgaan, zodat wij onze website kunnen verbeteren. Hier vindt u meer informatie.